Posting errors when quoting

Discussion in 'General Discussion' started by veinbuster, Jun 17, 2019.

  1. dmatthews

    dmatthews Dave's not here...

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    4,377
    Likes Received:
    5,952
    Well we'll see. Hopefully we've provided some insight.
    Off to practice for me!
     
  2. CandidPicker

    CandidPicker Feed & Seed

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    1,064
    Happens sometimes with my posts as well. Quoting someone else's post that contains a previous quote or attachment. Not so much with direct quotes or quoting posts that don't contain images or attachments.
     
  3. Black Plaid

    Black Plaid just another Alan

    Joined:
    Apr 10, 2019
    Messages:
    463
    Likes Received:
    874
    The error message we see is completely vague and unhelpful, could be anything from DNS errors to disk space problems to memory corruption.
     
    LSchefman likes this.
  4. DougUSMC

    DougUSMC Perpetual Practicer

    Joined:
    Feb 27, 2019
    Messages:
    251
    Likes Received:
    412
    That happened to me a while ago. I assumed the forum had some advanced screening tools, and I was about to break a rule, so I deleted the post.
     
    veinbuster and sergiodeblanc like this.
  5. CandidPicker

    CandidPicker Feed & Seed

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    1,064
    Same here. I had some tongue-in-cheek things that was to be posted, but quoting someone else and including the bon mot prevented me from doing so.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice